Prošli puta su nam Sjenila Istra predstavila najbolja jedra za zaštitu od sunca, bili su izdvojili dva tipa koja bi nam preporučili na prvom mjestu.

Danas Sjenila Istra predstavljaju vanjske rolete

A danas Sjenila Istra predstavljaju vanjske rolete. To su dugački komadi tkanine koji se motaju gore ili dolje na šipku ili uže. Mogu se montirati na prozore, vrata ili zidove kako bi se stvorio efekt zavjese koji blokira odsjaj sunca, a istovremeno pruža malo privatnosti. Vanjske rolete su jednostavne za rukovanje i podešavanje, a dolaze u različitim materijalima i bojama. Neka od najboljih vanjskih rolo sjenila za obalna područja su (barem tako Sjenila Istra kažu):

  • Coolaroo vanjsko sjenilo: ovo je visokokvalitetno i izdržljivo vanjsko sjenilo koje je izrađeno od HDPE tkanine. Ima glatki ručni mehanizam koji vam omogućuje podešavanje željene visine. Može blokirati do 95% štetnih UV zraka i ima prozračan dizajn koji smanjuje temperaturu u unutrašnjosti. Za kupnju ovog sjenila dobivate doživotno jamstvo. (čak i Sjenila Istra vam ga daju ako uzimate kod njih).
  • Radiance Bamboo Shade: ovo je prirodno i lijepo vanjsko rolo sjenilo koje je izrađeno od bambusovog drva. Ima mehanizam za ručno okretanje koji vam omogućuje postavljanje željene visine pomoću spojnica. Može blokirati neke od sunčevih zraka, dok također propušta nešto svjetla. Standardno dolazi u dvije boje. (Ako želite u nekih drugim dodatnim bojama postoji opcija da Sjenila Istra naprave bojanje po narudžbi sa prikladnim bojama).
  • Vanjsko sjenilo Keystone Fabrics: Ovo je izuzetno široko i elegantno vanjsko sjenilo koje je izrađeno od PVC tkanine. Ima bežični mehanizam s opružnim valjcima koji vam omogućuje postavljanje željene visine pomoću šinske šine. Može blokirati do 90% štetnih UV zraka, a dizajn je otporan na vjetar i nabore.

Ovo su neki od najboljih suncobrana za vaš vrt na obali, ali postoji mnogo više dostupnih opcija. Iz Sjenila Istra savjetuju da možete provjeriti neke recenzije i ocjene drugih kupaca kako biste lakše donijeli odluku.