Kako bi vaša kupaonica bila stvarno posebna, imamo nekoliko cool ideja. Možda vas neka od njih inspirira na renovaciju.

  1. Suvremena kupka s postoljem od drva – Ovdje samostojeća kadica počiva na dvije velike drvene grede iste sjene kao i retro pod od drvene daske ispod nje. Spoj starog i novog u ovoj kupaonici prekrasan je način za dodavanje osobnosti i stila. Drveni tonovi podova čine da ova kupaonica svakako bude unikat.
  2. Moderna kupaonica s laganim drvenim podom – Uštedite prostor u manjoj kupaonici postavljanjem kade preko ugla, a ne duž zida. Ona ima obilje osobnosti, koju je stvorio viseći terarij, zelene ljestve i lagani drveni pod. Drvena daska iste sjene služi kao pladanj preko kade za knjigu i čašu vina.
  3. Shabby Chic kupaonica s drvenim podovima od dasaka – Ova kupaonica uistinu dodaje “chic” “shabby chic”, s gotovim drvenim podnim daskama, problematičnim dekorima od drvenih zidova i samostojećom kadom obojenom da izgleda kao oksidirani bakar. Taj zaslon s drvenim separatorom spaja cjelinu pružajući privatnost i dodajući stil prostoru. Gotove drvene podne obloge mogu biti posebno zahtjevne za upotrebu u kupaonici. Obratite se nakošenim rubovima koji mogu skupljati stajaću vodu osim ako izlijevanje nije odmah natopljeno.
  4. Eklektična soba složena od raznih dijelova – U ovom duhovitom dizajnu kuhinjski ormarić preuređen je u kupaonski ormar, a jedinstvena svjetiljka koja izgleda kao cvijet lotosa daje neobičan naglasak. Drveni pod povezuje sve zajedno. Dvije debele prostirke zagrijavaju stopala hladnog zimskog jutra kad je ova kupaonica u pitanju.
  5. Drveni pod s porculanskim pločicama u kombinaciji – Ova mala kupaonica s bijelim pločicama koristi podlogu od drva. Međutim, drvene podnice pokrivaju cijeli pod tuša. Ovo je savršen primjer kako porculanske pločice mogu uvjerljivo izgledati kao prirodno drvo. U ovom prostoru pod od drveta dodaje dašak retro ljubavi.